Om Baka med Frida

Vem är Baka med Frida?

Kvinnan bakom bloggen Baka med Frida heter Frida Skattberg. Den 24 år gamla Gotlandsbon är född och uppvuxen i Örebro men är just nu bosatt utanför Visby med sin sambo och deras två små hundar.

Frida är utbildad frisör men har med sin stora passion för bakning skapat en av Sveriges mest populära bakbloggar. Förutom att baka älskar Frida att fotografera, vilket såklart syns på hennes fantastiska foton till varje bakrecept.

När startades Baka med Frida?

Frida startade sin bakblogg i maj 2013, då på plattformen Blogger.se. År 2015 flyttade hon till Veckorevyn där hon blev kvar i ungefär ett och ett halvt år. Nu är hon bloggare på Amelia som kallar Fridas blogg för ”Sveriges härligaste Bakblogg”.

Vad bakar Frida mest?

På Fridas bakblogg finns flera hundra recept på alltifrån mums-mums till bröllopstårta. De kategorier som innehåller flest recept är bland andra ”Baka med godis”, ”Julbak”  och ”Kladdkakor & Brownies” .

Frida publicerar även en hel del egna matrecept. Kategorin ”Mat” har omkring 60 recept, de flesta på antingen vegetariska eller veganska rätter eftersom Frida själv är vegetarian.

Frida i media

Frida dyker ofta upp på andra bloggar där hon tipsar om recept eller berättar om sin bakning. Hon har även medverkat i Nyhetsmorgon på TV4 där hon bakade småkakor och större tårtor.

Kolla in inslaget här nedan och läs andra artiklar, intervjuer och blogginlägg med Frida Skattberg.

Frida Skattberg bjuder på sockersöt söndagsfika - Nyhetsmorgon (TV4)

Massor av gott från Baka med Frida- Tidningen Hembakat (Fredriks Fika)

8 snabba till storbloggerskan Frida! - Hemmets.se

Veckans blogg: Fridas Bakblogg - Robbans Bästa