Fyra populära bakbloggar

Får du inte heller nog av grymma bakbloggar? Här listar vi våra favoriter bland några av Sveriges mest populära bakbloggar. Läs, inspireras och njut!

Vill du skapa en egen framgångsrik bakblogg? Vi har samlat våra bästa tips från bakbloggsproffsen.

My Kitchen Stories

Bakbloggen som drivs av flerbarnsmamman Camilla Hamid. Här blandas recept på klassiska kladdkakor, smarriga cheescakes och bakverk med imponerande dekorationer.

År 2016 vann My Kitchen Stories Svenska matbloggspriset, Nordens äldsta bloggpris, för bästa bak- och dessertblogg. Välförtjänt, tycker vi på bakamedfrida.se!

Lindas Bakskola

Lindas Bakskola är bloggen för dig som önskar mer pedagogisk vägledning i ditt bakande. Med enkla recept som alltid visas med steg-för-stegbilder kan du vara helt säker på att resultatet blir som du önskar.

Linda bjuder också på en hel del goda matrecept som består av en hel del glutenfritt och veganskt. Dessutom en hel kategori med nyttiga mat-och bakrecept! Perfekt för den som vill äta gott med gott samvete.

Fredriks Fika

Fredrik Nylén kom tvåa i den populära baktävlingen Hela Sverige Bakar år 2013. Nu bloggar han flera gånger i veckan på bloggen Fredriks Fika.

Fredriks Fika bjuder på över hundra bröd- och mjuka kakor-recept. Fredrik är också expert på att blanda sitt bakbloggande med små egna personliga berättelser om vad som händer i hans liv.

Homemade Stockholm

Här har ni en riktigt snygg och trevlig bakblogg som drivs av Damernas Världs layoutchef Cecilia Hansson. Hennes läckra bakverk tilltalar både synen och smaken, precis som bra fika ska göra.

En styrka med Cecilias blogg tycker vi är blandningen av enklare recept och lite mer utmanande bakverksbeskrivningar. Med andra ord: en mångsidig blogg för ett mångsidigt bakande!