Vintillbehör

Förutom bakning och mat är vin ett stort intresse för mig. Att ha vin hemma är även en snygg inredningsdetalj, antingen i ett vinställ eller i en vinkylare. Det finns många vintillbehör som kan vara bra att ha hemma för att förhöja njutningen av vinet. Min favoritsida är Vinlagring.se där det mesta finns som du kan tänkas behöva om du är intresserad av vin. Fortsätt läsa nedan för mer tips på snygga vintillbehör. 

Användbara vintillbehör

För den som är vinintresserad är det mycket mer än själva vinet som hör till, det ska lagras väl och rätt. Har du inte tillgång eller möjlighet att skaffa en vinkylare är ett tips att köpa ett bra vinställ så ditt vin ligger och förvaras rätt. Tänk på att inte placera ditt vinställ där solen ligger på då det kan förstöra vinets kvalité.

Snygga vinställ

Att ha vin framme i köket eller likande är en snygg inredningsdetalj, något som jag uppskattar att ha hemma. Nedan kommer jag att tipsa om var du kan hitta snygga vinställ i olika prisklasser.

Vinkaraffer

Förutom att ha snygg vinställ hemma så är vinkaraffer en snygg detalj vid middagsbordet, men en vinkaraff är även praktisk då den låter vinet luftas och då förhöjs smaken på vinet.

Flaskkylare för vin

En flaskkylare hjälper till att hålla rätt temperatur på din vinflaska hela kvällen, ett perfekt vintillbehör.

Wine stopper - förslutare

Är en återförslutningskork som är gjord av metall eller silikon. Den hjälper dig behålla vinets goda smak när du vill spara vinet efter öppning.